Fönster

Fönsterunderhåll med LP Måleri i Helsingborg AB

Vi på LP Måleri erbjuder professionellt fönsterunderhåll. Med våra gedigna kunskaper och erfarenhet kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för fönsterrenovering i både äldre och moderna fastigheter. Vi förstår vikten av att bevara fönstrens kvalitet och karaktär, särskilt när det gäller äldre fastigheter där virket är av en kvalitet som är svår att hitta idag.

Fönstermålning: Vi tar hand om fönstermålning med stor omsorg och noggrannhet. Genom att använda högkvalitativa färger anpassade för fönster och deras specifika krav, skyddar vi virket från väder och vind samtidigt som vi ger fönstren ett vackert och hållbart resultat. Med vårt arbete säkerställer vi att fönstren inte bara ser bra ut utan också håller längre och motstår påverkan från väderlek och tidens gång.

Kitta fönster: Som en del av vårt fönsterunderhåll inkluderar vi även kittande av fönsterrutor. Vi ser till att fönsterkittet är i utmärkt skick och byter ut det vid behov för att säkerställa att fönstren är tätade mot fukt och drag. Genom att ha väl fungerande kitt minimerar vi värmeförlusterna och bidrar till en mer energieffektiv inomhusmiljö.

Läs mer

Renovera fönster: För äldre fönster som kräver mer omfattande renovering erbjuder vi våra professionella tjänster. Vårt erfarna team inspekterar noggrant fönstrens skick för att identifiera eventuella problem som rötskador och andra skador. Genom att noggrant återställa fönstrens funktion och utseende bevarar vi deras ursprungliga charm samtidigt som de blir lika energieffektiva som moderna fönster.

Läs mer

Bullerdämpande energi- och isolerglas: Vi erbjuder även en uppgraderingstjänst där vi byter ut befintliga glas till bullerdämpande energi- och isolerglas. Denna uppgradering hjälper till att skapa en lugnare inomhusmiljö genom att minska ljudinträngning. Samtidigt förbättrar glasen fönstrens isolerande egenskaper, vilket kan leda till minskade uppvärmningskostnader och ökad komfort i fastigheten.

 

Med oss som din samarbetspartner för fönsterunderhåll kan du vara trygg med att dina fönster kommer att få den omsorg och uppmärksamhet de förtjänar. Vårt dedikerade team strävar efter att leverera högkvalitativa resultat och skapa långvariga lösningar för att hålla dina fönster i bästa skick i många år framöver.

Scroll to Top

Begär en kostnadsfri offert