Tapetsering och spackling

Tapetsering och spackling med LP måleri

Hemmet är en plats där ditt personliga uttryck börjar med väggarna. På LP Måleri strävar vi efter att ge ditt utrymme en unik och smakfull karaktär genom våra experttjänster i tapetsering och spackling. 

Tapetsering – En konstform för ditt hem 

Vår tapetsering är mer än bara att täcka väggarna. Det är en konstform där varje tapetrulle blir en möjlighet att skapa ett uttryck för din personliga stil. Vårt team av erfarna tapetserare och målare kombinerar kreativitet och skicklighet för att säkerställa att varje mönster och textur appliceras med precision och omsorg. Oavsett om du föredrar en subtil elegans eller en djärv design, finns det en tapet som passar din vision. 

Spackling – Jämna och släta ytor för perfektion 

Innan tapet appliceras är en jämn och slät yta avgörande. Våra målare/tapetserare ägnar stor uppmärksamhet åt förberedelsearbetet för att säkerställa att varje vägg är redo för tapetsering. Vi hanterar ojämnheter och reparationer med skicklighet och precision, skapar en perfekt canvas för ditt val av tapet. 

Anpassning efter dina önskemål 

Varje kund är unik, och vårt mål är att skapa en inredning som passar just dig. Vi anpassar våra tjänster efter dina önskemål och behov. Oavsett om det är ett enda rum eller hela hemmet, strävar vi efter att förstå din vision och leverera resultat som överträffar förväntningarna. 

Hållbart och miljövänligt val 

Vi är inte bara engagerade i att skapa vackra utrymmen utan också att vara miljömedvetna. Våra tapeter och spacklingsmaterial väljs noggrant för att vara hållbara och miljövänliga. Vi tror att varje förändring ska vara ett positivt steg mot både skönhet och hållbarhet. 

Professionellt arbete från början till slut 

Vi strävar efter att leverera professionellt arbete från start till mål. Från den inledande förberedelsen och spacklingen till noggrannheten i varje tapetrulle som appliceras, är vår fokus att skapa resultat som står ut och varar över tiden. 

Kontakta oss för att få en offert på tapetsering och spackling 

Vare sig du vill ge ett rum nytt liv eller genomföra en omfattande förändring av hela hemmet, LP Måleri är redo att ta hand om din tapetsering och spackling. Kontakta oss för en personlig konsultation och låt oss tillsammans skapa en inredning som kommer att berika ditt hem med skönhet och stil. Vi erbjuder våra tapetserings och spacklingstjänster i Helsingborg, Ängelholm och Halmstad. 

Varför tapetserar man? 

Att tapetsera är ett sätt att förändra och förbättra utseendet på väggarna i ett rum. Det finns flera skäl till varför människor väljer att tapetsera: 

Estetisk förbättring: Tapetsering ger möjlighet att förändra utseendet på ett rum på ett sätt som målarfärg kanske inte kan. Det finns ett brett utbud av tapeter med olika mönster, texturer och färger, vilket ger oändliga möjligheter för att skapa önskad atmosfär och stil. 

Personligt uttryck: Tapeter ger utrymme för personligt uttryck och kreativitet. Genom att välja en specifik tapet kan du skapa en unik och personlig atmosfär som speglar din smak och stil. 

Mjukar upp och värmer utrymmet: Många tapeter ger en känsla av värme och komfort till ett rum. Texturerade eller mönstrade tapeter kan även bidra till att mjuka upp och ge dimension till väggarna. 

Varför spacklar man? 

Att spackla är en viktig del av förberedelsen inför målnings- eller tapetseringsprojekt och har flera syften: 

Jämna ut ojämnheter: Spackling används för att fylla i ojämnheter, sprickor, hål och skador på väggytan. Detta skapar en jämn och slät yta för att förbättra estetiken och ge en fin grund för målning eller tapetsering. 

Förbättra häftförmågan: En jämn och välspacklad yta förbättrar häftförmågan för färg eller tapetlim. Det minskar risken för att färgen inte ska fästa ordentligt eller att tapeten inte ska sitta jämnt. 

Förhindra att färg absorberas ojämnt: Om väggen inte är ordentligt spacklad kan den absorbera färg på ett ojämnt sätt. Det kan resultera i att vissa områden ser mörkare eller ljusare ut än andra. Spackling hjälper till att skapa en enhetlig färgton över hela ytan. 

Scroll to Top

Begär en kostnadsfri offert