Målare från LP måleri går förbi sin firmabil
Målare från LP måleri slipar vägg

Målare i Ängelholm

Är du i behov av en målare i Ängelholm? 

När det är dags att ge fasaden eller vardagsrummet en ny färg eller när garaget bara känns tråkigt att se på, kan det vara frestande att ta på sig uppgiften själv. Men att måla om kan vara tidskrävande och resultaten kan variera om man inte har rätt kunskap och erfarenhet. Därför är det smart att anlita en professionell målare för att få jobbet gjort. Med vår expertis och erfarenhet kan vi säkerställa ett vackert och hållbart resultat, oavsett om det handlar om att förnya fasaden, ge vardagsrummet en fräschör eller göra garaget mer inbjudande.  

Så varför inte överlåta arbetet till proffsen och njuta av det färdiga resultatet? 

Kort om oss 

LP Måleri grundades 1986 av bröderna Lars och Börje Persson i Klippan och har sedan dess vuxit till att bli en pålitlig partner för måleritjänster. Från vårt kontor på Verkstadsgatan 10, 262 71 Ängelholm kan vi ta oss ann jobb i hela Ängelholm med omnejd. Med fokus på kvalitet, service och miljömedvetenhet erbjuder vi ett brett utbud av tjänster så som: 

Vi erbjuder även tjänster som: 

Certifierade enligt ISO-standarder och med en stark kundfokus, strävar vi efter att leverera resultat som överträffar förväntningarna och säkerställer en hållbar framtid för både våra kunder och miljön. Vi erbjuder även nöjd kundgaranti på alla jobb vi utför, läs mer om det här.  

Via LP-Interiör kan vi även erbjuda tjänster som: 

Välkommen att kontakta oss på LP Måleri i Ängelholm

Vi är måleriföretaget som får jobbet gjort. 

Ryggen på målare från LP måleri
Målare från LP måleri renoverar fönster
Scroll to Top

Begär en kostnadsfri offert