Klotterborttagning

För en renare miljö 

Klotter är inte bara ett brott mot fastighetens utseende; det kan även skapa en känsla av otrygghet och missnöje. LP Måleri erbjuder skonsam men effektiv klotterborttagningstjänst för att återställa estetiken och säkerheten i din fastighet. 

Professionell klotterborttagning 

Vårt dedikerade team är utrustat med avancerad teknik och specialiserade produkter för att effektivt ta bort graffiti och klotter från olika ytor. Vi förstår vikten av att behandla varje yta individuellt för att undvika skador och återställa dess ursprungliga skick. 

Skonsam men effektiv borttagning 

Vi använder skonsamma metoder och miljövänliga produkter för att säkert ta bort klotter utan att skada den underliggande ytan. Vårt fokus ligger inte bara på att eliminera klotter, utan också på att skydda och bevara ytan för framtida skador. 

Förebyggande klotterborttagning 

För att förhindra framtida klotterproblematik erbjuder vi även klotterskydd som en förebyggande åtgärd. Genom att applicera speciella skyddsprodukter kan vi minska klottertaggarnas förmåga att fästa på ytan, vilket gör det lättare att ta bort eventuellt framtida klotter. 

Mobila tvättanläggningar för stor kapacitet 

Vi har tillgång till mobila tvättanläggningar med hög kapacitet och hetvattentvätt som möjliggör effektiv rengöring av både tak och fasader. Detta gör det möjligt för oss att utföra klotterborttagning på olika ytor och platser med precision och snabbhet. 

Skyddar fastighetens integritet 

Genom att agera snabbt och effektivt vid klotterborttagning hjälper vi till att bevara fastighetens integritet och säkerställa att den förblir attraktiv och välkomnande för dess invånare och besökare. 

Kontakta oss för klotterborttagning och förebyggande åtgärder 

Oavsett om det är klotterborttagning på en kommersiell fastighet, bostadsområde eller offentlig plats, är LP Måleri redo att hjälpa till. Kontakta oss för att diskutera dina behov och låt oss tillsammans ta bort klotter och skydda din fastighets utseende och integritet. Vi strävar efter att erbjuda effektiva lösningar för en renare och tryggare miljö. Vi erbjuder våra tjänster i Helsingborg, Ängelholm och Halmstad med omnejd.  

Scroll to Top

Begär en kostnadsfri offert