Måleri i Helsingborg

LP Måleri – Er målerifirma i Helsingborg 

Vi förvandlar och förnyar fasader med högkvalitativ fasadmålning, skapar livfulla inomhusmiljöer med målningstjänster, ger trädetaljer en ny elegant look genom lackering och snickerimålning, samt skapar professionella arbetsmiljöer för kommersiella fastigheter och företag. Från vårt huvudkontor i Helsingborg kan vi erbjuda er en helhetslösning när det kommer till målning. Ni hittar oss på Kärrgatan 1 i Helsingborg. 

Fasadmålning – Förvandla och Förnya Era Byggnaders Fasader

Vi på LP Måleri förstår vikten av att ge ett positivt första intryck genom välskötta och attraktiva fasader. Vår specialitet ligger inom fasadmålning, där vi levererar högkvalitativa målningstjänster till både privatpersoner och företag. Genom att tillämpa noggranna förberedelser och använda oss av professionella tekniker och material, säkerställer vi en långvarig och professionell finish för varje projekt.

Målare från LP måleri

Inomhusmålning – Skapa Livfulla Och Attraktiva Rum

Förvandling av inomhusmiljöer är en specialitet hos oss. Oavsett om du vill fräscha upp ett enskilt rum eller måla om hela bostaden, kan vi ta hand om alla typer av inomhusmålningar. Vi använder högkvalitativa material och tekniker för att ge varje rum den önskade atmosfären och stilen. Vårt fokus ligger alltid på att uppfylla våra kunders preferenser och behov för att skapa rum som är levande och attraktiva.  

Fönstermålning – Ge Dina Fönster Nytt Liv

Vi förstår vikten av att fönster inte bara fungerar som funktionella delar av ett hus eller en byggnad, utan också som estetiska element som kan förhöja dess övergripande utseende. Med vår expertis och yrkeskunskap kan vi förvandla dina fönster till att se nya och fräscha ut. Vi använder högkvalitativa färgprodukter och noggranna förberedelser för att säkerställa en hållbar och professionell finish. Oavsett om det handlar om att måla om befintliga fönster eller att ge nya fönster en elegant touch.  

Målning för Kommersiella Fastigheter och Företag – Skapa Professionella Arbetsmiljöer

Förvandla dina kommersiella fastigheter och företagslokaler till attraktiva och professionella arbetsplatser med vår målningstjänst. Oavsett om det handlar om att förnya kontorslokaler, butiker eller andra kommersiella utrymmen, kan vi leverera professionella och kvalitativa målningslösningar som uppfyller dina krav och förväntningar. Vi förstår vikten av att skapa professionella arbetsmiljöer och hjälper dig att förverkliga din vision.  

Certifieringar som vi jobbar efter

ISO 9001: Kvalitetsledningssystemcertifikat. Bevisar att organisationen har etablerat processer för att säkerställa kvalitet i produkter och tjänster. Fokus på kundtillfredsställelse, kontinuerlig förbättring. 

ISO 14001: Miljöledningssystemcertifikat. Indikerar att organisationen följer standarder för att minimera miljöpåverkan. Hanterar resurseffektivitet, avfallshantering, och hållbarhet. 

ISO 45001: Arbetsmiljöledningssystemcertifikat. Visar att organisationen prioriterar säkerhet och hälsa på arbetsplatsen. Fokuserar på riskhantering, förebyggande åtgärder och medarbetarvälstånd. 

Ta steget mot professionella målningslösningar – Kontakta oss idag för ditt nästa projekt. 

Scroll to Top

Begär en kostnadsfri offert