Tapetsering och spackling i Ängelholm

Hemmet är en plats där ditt personliga uttryck börjar med väggarna. På LP Måleri strävar vi efter att ge ditt utrymme en unik och smakfull karaktär genom våra experttjänster i tapetsering och spackling. Från vårt kontor i Ängelholm kan vi erbjuda er en helhetslösning när det kommer till spackling och tapetsering. Ni hittar oss på Verkstadsgatan 10, 262 71 Ängelholm.   

Tapetsering – En konstform för ditt hem

Vår tapetsering är mer än bara att täcka väggarna. Det är en konstform där varje tapetrulle blir en möjlighet att skapa ett uttryck för din personliga stil. Vårt team av erfarna tapetserare och målare kombinerar kreativitet och skicklighet för att säkerställa att varje mönster och textur appliceras med precision och omsorg. Oavsett om du föredrar en subtil elegans eller en djärv design, finns det en tapet som passar din vision. 

Spackling – Jämna och släta ytor för perfektion

Innan tapet appliceras är en jämn och slät yta avgörande. Våra målare/tapetserare ägnar stor uppmärksamhet åt förberedelsearbetet för att säkerställa att varje vägg är redo för tapetsering. Vi hanterar ojämnheter och reparationer med skicklighet och precision, skapar en perfekt canvas för ditt val av tapet. 

Spackling med LP måleri

Anpassning efter dina önskemål

Varje kund är unik, och vårt mål är att skapa en inredning som passar just dig. Vi anpassar våra tjänster efter dina önskemål och behov. Oavsett om det är ett enda rum eller hela hemmet, strävar vi efter att förstå din vision och leverera resultat som överträffar förväntningarna. 

Hållbart och miljövänligt val

Vi är inte bara engagerade i att skapa vackra utrymmen utan också att vara miljömedvetna. Våra tapeter och spacklingsmaterial väljs noggrant för att vara hållbara och miljövänliga. Vi tror att varje förändring ska vara ett positivt steg mot både skönhet och hållbarhet. 

Professionellt arbete från början till slut

Vi strävar efter att leverera professionellt arbete från start till mål. Från den inledande förberedelsen och spacklingen till noggrannheten i varje tapetrulle som appliceras, är vår fokus att skapa resultat som står ut och varar över tiden. 

Kontakta oss för att få en offert på tapetsering och spackling i Ängelholm

Vare sig du vill ge ett rum nytt liv eller genomföra en omfattande förändring av hela hemmet, LP Måleri är redo att ta hand om din tapetsering och spackling. Kontakta oss för en personlig konsultation och låt oss tillsammans skapa en inredning som kommer att berika ditt hem med skönhet och stil.  

Scroll to Top

Begär en kostnadsfri offert